Verkoop Suzuki

Bij garage Defrancq  in Overijse hebben we een Suzuki voor ieder budget; van handige stadswagens tot straffe 4x4 terreinwagens. Ontdek alle Suzuki modellen en profiteer van onze promoties!

In handen van experts

De opgeleide technici onderhouden uw wagen volgens het boekje. Naast het gewone onderhoud controleren ze alle cruciale onderdelen op slijtage en zorgen dat alles elektronisch gedocumenteerd wordt. Met onze correcte prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan. Uw onderhoudsboekje houden we minutieus bij.

Advies

Bij garage Defrancq  in Overijse verkopen en herstellen we niet zomaar auto's. Wij luisteren altijd naar de klant wat zijn specifieke verwachtingen zijn. Hierdoor zoeken we steeds naar een oplossing op maat en dit reeds al langer dan 20 jaar.
Lees meer

Herstellingen

Voor alle herstellingen aan uw wagen kan u bij ons terecht. Of het nu om het vervangen van uw voorruit, banden en remmen gaat, alles gebeurt in onze werkplaats en dit zonder verrassingen met een voorafgaand bestek. 
Lees meer

Onderhoud

De opgeleide technici onderhouden uw wagen volgens het boekje. Naast het gewone onderhoud controleren ze alle cruciale onderdelen op slijtage en zorgen dat alles elektronisch gedocumenteerd wordt. 
Lees meer

Garage Defrancq

Lanestraat 118
3090 Overijse
 
 

Openingsuren

Showroom
ma t.e.m. vr: 07u30 – 18u00
za: 08u00 – 15u00
zo: gesloten

Atelier
ma t.e.m. vr: 07u30 – 18u00
za: 08u00 – 12u00
zo: gesloten