Klanten geven ons een score van 4,7/5

Over Garage Defrancq

Garage Defrancq heeft doorheen de jaren sterke ervaring opgebouwd als autogarage in de regio rond Overijse. Reken op ons voor de aankoop van zowel nieuwe als kwaliteitsvolle tweedehands wagens van topmerken zoals Suzuki, Mazda en SsangYong.

Familiebedrijf met bekroonde ervaring

Met Fransis en Kris Defrancq aan het roer, is Garage Defrancq een echt familiebedrijf. Dat was zo van bij de start en ook vandaag zorgen de broers er voor dat dit cruciale aspect doorslaggevend blijft in de zaak. Fransis en Kris zijn twee aanspreekpunten die steeds voor de klanten klaar staan.
 
Deze persoonlijke aanpak en ervaring werden bekroond met de nationale titel Maztech sinds 2015 tot nu en 2 deelnames aan het Europees kampioenschap voor Mazda-techniekers voor België.
 
In 2022 werden we verkozen tot Fleetdealer van het jaar voor SsangYong.

Wat zijn onze sterktes?

Advies

Bij garage Defrancq verkopen en herstellen we niet zomaar auto's. Wij luisteren altijd naar de klant wat zijn specifieke verwachtingen zijn. Hierdoor zoeken we steeds naar een oplossing op maat en dit reeds al langer dan 20 jaar.

Herstellingen

Voor alle herstellingen aan uw wagen kan u bij ons terecht. Of het nu om het vervangen van uw voorruit, banden en remmen gaat, alles gebeurt in onze werkplaats en dit zonder verrassingen met een voorafgaand bestek. 

Onderhoud

De opgeleide technici onderhouden uw wagen volgens het boekje. Naast het gewone onderhoud controleren ze alle cruciale onderdelen op slijtage en zorgen dat alles elektronisch gedocumenteerd wordt. Met onze correcte prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan. Uw onderhoudsboekje houden we minutieus bij.

Ons team

administratie en boekhouding

Luc Defrancq

verkoop en naverkoop

Kris Defrancq

verkoop en naverkoop

Fransis Defrancq

Garage Defrancq

Lanestraat 118
3090 Overijse
 
 

Openingsuren

Showroom
ma t.e.m. vr: 07u30 – 18u00
za: 08u00 – 15u00
zo: gesloten

Atelier
ma t.e.m. vr: 07u30 – 18u00
za: 08u00 – 12u00
zo: gesloten